Τα κορίτσια!

Ετσι μας αποκαλούν από την πρώτη μέρα που ανοίξαμε το κατάστημα μας. Ήταν 18 Απριλίου του 2005! Και έτσι συνεχίζουν να μας λένε μέχρι σήμερα.

Η μία 21 ετών, η άλλη 19, ο μπαμπάς (παραγωγός οπωρολαχανικών) θα άνοιγε ένα μαγαζί να πουλάει ότι παράγει. Θα τον βοηθούσαμε μέχρι να βρει η καθεμία το δρόμο της.

Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού δε λένε;

Ξεκινήσαμε από ένα απλό μανάβικο αλλά με τα χρόνια αγαπήσαμε πολύ αυτό που κάνουμε, την ποιότητα, τα τοπικά προϊόντα, την παράδοση, την σωστή γεύση, τους μικρούς παραγωγούς, την καθημερινή επαφή με τον κόσμο, τις άπειρες καλημέρες!!

Κάθε μέρα και κάτι καινούριο. Μετά από 5 χρόνια μεταφερθήκαμε σε μεγαλύτερο χώρο, εμπλουτίσαμε περισσότερο την γκάμα μας, ξεκίνησαν τα πρώτα βιολογικά προϊόντα να μπαίνουν στα ράφια, μετά τα πιο εξεζητημένα, τα πιο “περίεργα ” κτλ.

Μην τα πολυλέμε, φτάσαμε στο σήμερα!

Ένα πλήρως ενημερωμένο κατάστημα, με τεράστια ποσότητα προϊόντων και κωδικών, από το πιο απλό μέχρι το πιο εξειδικευμένο, από τον πιο μεγάλο μέχρι τον πιο μικρό παραγωγό, από όλα τα μέρη της Ελλάδας και με μια νέα προσθήκη.

Την κάβα μάς!

Ένας χώρος εμπλουτισμένος με τις καλύτερες ετικέτες κρασιών από τους πιο γνωστούς οινοποιούς της χώρας και παράλληλα πολλά και ιδιαίτερα ποτά και αποστάγματα από όλο τον κόσμο.

Σκοπός αυτής της σελίδας είναι να περιηγηθείτε στα “ράφια” μας από όπου και αν είστε και εμείς έχουμε τον τρόπο να τα φέρουμε κοντά σας.

Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι η άμεση επικοινωνία και η προσωπική σχέση με τον κάθε πελάτη, γι’ αυτό και οι παραγγελίες θα γίνονται κυρίως τηλεφωνικά!

Ευχαριστούμε πολύ.

Φωτεινή και Κωνσταντίνα Λέγου